Reparation Af Låse

Norh Reparer Pengeskabe, Våbenskabe, Dørlåse, Cykelåse Med Mere

Kører din lås ikke rundt, eventuelt er låsen i stykker, måske sidder nøglen fast, uanset anledning så kommer vi ud og reparer din låse Norh låsesmed København har mange års erfaring med reparation af låse. Og andre former for låseservice i Storkøbenhavn for private og erhverv. Norh udfører akut og planlagt låsereparation til konkurrencedygtige priser. Vi udarbejder et fast tilbud. Og du kan altid ringe til os og spørge om en fast pris.

Reparation af låse i Storkøbenhavn.

Oplukning Og Reparation af alle låse
– Kontakt os for umiddelbar service eller tilbud

Norh låsesmed kan restaurere alle låseprofiler, inkls. låsesystemer, og unikke låseprofiler i ejendomme med avancerede låsesystemer. Det betyder, at vi på Norh kan hjælpe dig med en hvilken som helst lås uanset om det er låsen til din bil, dør eller cykel. Når vi er på stedet, giver vi dig gratis vejledning i, hvordan du vedligeholder dine låse fremover, så at de holder længst muligt uden skader. Og at du ikke behøver ringe til en låsesmed igen.

Reparation af låse – udført af udlærte låsesmede hos Norh

Som tidligere nævnet har Norh låsesmed mange års erfaring med forskellige type af reparation og låseservice. Alle låsesmed hos når er højt teknisk udlærte, så de kan håndtere alle låsetyper, leverandører og varianter der findes på markedet. Norh kører ud i Københavns alle område, de større så som AmagerNørrebroFrederiksberg og Østerbro. Men også de mindre område så som CharlottenlundGladsaxe og Gentofte. Norh rykker ud akut i hele døgnet, da vi ved, at vores kunder kan have brug for akut låsehjælp. Norhs låsesmede har fokus på kvaliteten i alt låse arbejde, og vi kører ikke før, du som vores kunde er hundrede procent tilfreds.

Vi har altid åbent og er klar til at køre ud og udføre reparation af låse hos dig i hele Storkøbenhavn

Norh låsesmede kommer ud til dig, f.eks. hvis du skal bruge en låsesmed for at få repareret låsen. Vi kan både hjælpe dig med en enkelt lås eller flere. Vi fører alle mærker af låse som findes på markedet. Vi er kun et enkelt telefonsamtale væk. Og du behøver blot ringe til os og efterfølgende sende os en sms med adresse. Så kommer vi med desamme. året rundt.

Norh låsesmed – vores vision og service

Norh højeste mål er, at din og alle andre af vores kundes sikkerhed er i absolut top, og at netop dine låse virker efter dine behov i din hverdag. Så, hvis din nøgle pludseligt er knækket i din låse eller låsen ikke virker. Ring til os på 22 22 28 68. Så kommer vi og hjælper dig.

Låseservice og låsesmed når din lås er gået i stykker

Norh låsesmed servicere dine låse, hvis du oplever, at de ikke virker, kører stramt, eller eventuelt så sidder nøglen fast i låsen. Det kan bero på slitage eller sabotage. Uanset så løser vi med glæde problemet for dig. Så at du roligt kan forsætte med din dagligdag.

Hvad kan jeg selv gøre, hvis min lås ikke virker?

Når skaden nu er sket kan du prøve med lidt låseolie, hvis det ikke gør det bedre så bliver du nødsagt til at ringe en låsesmed. I fremtiden er det er vigtigt, at du løbende vedligeholder og servicerer dine låse med låseolie dine låse – så holder de længere.

Norhs låsesmede er faglærte og uddanne i at reparerer låse. Hvis du selv prøver, at lave din lås, eller udtage en knækket nøgle, så er der risiko for, at du ødelægger låsecylinderen.
Norh låsesmed reparerer låse, når de er gået i stykker eller en knækket nøgle sidder fast i låsen. Det findes mange forskelige anledninger til hvorfor låsen ikke lige pludseligt virker. Norh tager dog forbehold for, at låsen er alt for slidt og ikke kan reddes eller repareres. I disse tilfælde udfører vi udskiftning af låsen, da vi vurder at det bedst kan svare sig. En låse holder i mange år men ingen låse holder evigt, og er din lås mere end ti til femten år gammel, så bør du nok få den opdateret og skiftet.

Udover reparation af låse så udfører vi reparation af elektriker genstander

Norh låsesmed er en del af Norh elektriker , derfor repararer vi ikke kun låse uden vi reparerer også elektriker genstander så som lampe, alarmsyster, overvågning osv. Norh er en autorisered elektriker hos sikkerhedstyrelsen. Derfor må vi gerne tage os af denne type af opgaver. Det er lang de færreste låsesmede der må udføre autoriseret elektriker arbejde. Norh er også med i en arbejdsgivere forening for at sikre vores medarbejder de bedste overenskomster. Vi er med i Tekniq som er en teknisk arbejdsgiver forening. 

Så hvis du ønsker at komme i kontakt med en seriøs låsesmed, der har stærke værdier og går op i høj service, ring til os. Eller indhent et tilbud. 

Omstilling af låse til fair pris. VI Omkoder dine låse, både på akut bestilling og ved normal tidsbestilling

omstilling af låse til fair pris. Norh låsesmed omkoder dine låse. Sikre dig selv hvis du ikke ved hvor dine nøgler er. Norh kan omstille eller omkode dine låse, hvis du f.eks. har mistet dine nøgler, eller hvis du lige er flyttet ind til nyt hjem det du er usikker på om de er andre personer der har dine nøgler og dermed adgang til dit hjem. 

Norh låsesmed København kan omstille eller omkode låse af alle typer og varianter

Når vi omkoder din låse får du et sæt med 3 nye nøgler og dermed er du med garanti den eneste, der har adgang til din lejlighed, huse eller lokaler. Norh låsesmed kan på stedet skære flere nøgler, hvis det er det du har brug for.

Er der forskel på omkodning, omstilling af lås og omlægning af låse?

Det er præcist desamme. En omkodning af lås, omstilling af låse eller omlægning af låse har samme betydelse. Det er bare tre forskellige måde at sige det på. Men betyder at det er samme arbejde, hvor en låsesmed som vi, omstille eller omkoder den mekaniske låsecylinderen, så den passer til et nyt sæt nøgler.(+45) 22 22 28 68

omkodning og omstilling af låse

Læs mere her om omkodning af låse og hvordan du kan vare 3 trin føre indbrudstyven

Priser på omkodning af lås og omstilling af låse København

At omkode låse er en af de billigste og bedste måder at få dine ejendomme mest sikrede igen. Hos Norh låsesmed er vi klar til at omlægge dine låse til en rigtigt god pris. Vil du vide hvad det vil koste at omkode din låse, så kan du nemt indhente et tilbud her.

Akut service omkodning af lås

Vi kan hurtigt komme til dig, hvis du f.ek.s fået dine nøgler stjålet. Når låsen er blevet omkodet så kan du sove trygt om natten igen, nu er dig kun dig der har nøglen til dit hjem igen.

Hvornår burde jeg omkode låsen?

Hjemmet er vores trygge stede, hvor familien skal føle sig trygge og trives. Hvis du skal hunderede procent sikret og sikker på at der ikke vil komme uvelkomne gæster, eller hvis der er nogen, der ikke længere skal have adgang. Så bør du få omlagt dine låse af en låsesmed.

Der er tre tilfælde hvor du altid bør omkode dine låse, for at være sikker på, at andre uvelkomne gæster ikke kan få tilgang til dit hjem:

Omkodning og omstilling af låse ved f.eks. tyveri

Hvis du har mistet eller måske været uheldig og fået stjålet en eller flere af dine nøgler, bør du hurtigst mulig omkode eller stille dine låse om. Et tyveri af din jakke eller taske med nøgler i vil nok også indholde beviser, der fortæller tyven, præcist hvor du holder til eller bor. Dermed kan en tyv pludselig nem få tilgang til din bolig, eller din virksomheds lokaler, ved blot at bruge nøglen.

Hvis en indbrudstyv kommer ind og der ikke er synlige tegn på at det været indbrud, vil der i forsikringen ikke dække. Det vil så være tale om et simpelt tyveri og ikke et så kaldet indbrud. For dig betyder det derfor, at forsikringen ikke giver dig erstatning for dine værdifuld ting. Som tyven fået med sig, det kan være penge, smykker, guld osv.

Norh låsesmed  AmagerLåsesmed FrederiksbergLåsesmed Nørrebro og Låsesmed Vesterbro osv. rykker ud med desamme

Har du dine nøgler stjålet eller kan du ikke finde dem? Så anbefaler vi os Norh stærkt, at du hurtigst mulig bestiller en låsesmed til at omkodning af låsen. Uanset anledning selvfølgelig også hvis uheldet sker i weekenden eller om natten.

Det er en meget billig måde at sikre dit hjem på. Norh låsesmed København kommer og klarer arbejdet, det gør vi i mens du venter. Og du får et sæt med 3 nye nøgler, inden vi tager afsted igen. Efter så er du hundrede procent sikker på, at inge uberettigede har nøgler til dine lokaler eller bolig.

Vil du også have hjælp til anmeldelse af indbrud eller tyveri af dine genstade eller måske nøgler?

Norh hjælper selvfølgelig også dig gerne med alle forskellige typer af  diverse forsikrings sager som nu kan være. Og kommer med gode råd så du kan få dækket dine omkostninger af os.

Vi kan også reparere elektroniske låse osv læs mere her. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *