Opsætning af låse

Om forskellige låse

Autolåsesmed

Vindues låse 

Find os

Kontakt os

Opsætning Af Låse

Montering Eller Installation Af Ny Låse Eller Låsecylinder, Samt Opsætning Af Kasselås

Skal du have hjælp til at sætte op nye låse på døre eller vinduer? Nederst på siden præsenterer vi nogle tip og eksempel på gode låse.

Om du vil have en rigtigt god og sikker låse fra Ruko så kan vi hjælpe. Vi kan også hjælpe hvis du vil have en billigere låse sat op til en billig pris. Og det kan vi uanset om det er på vindue, terrassedør eller hoveddør, vi klarer alle låse. Norh låsesmed findes i hele Storkøbenhavn og har afdelinger både på Amager, Frederiksberg, Østerbro og Nørrebro. Og alle vores låsesmede har mange års erfaring og er udlærte låsesmed og har lært alt med montering af låse og låsesystem. Til både private, erhverv og boligforeninger. Norh Sikring monterer låse alle steder fra hoveddøre, hovedindgange, kontorer og vinduer til porte eller elevatorer.

Opsætning af ekstra låse, Montering af nye sikre låse.

Læs her om montering af låse og låse der findes på markeder
– Kontakt os hjælp til opsætning af ekstra låse

Norh Sikring er en fleksible låsesmed i Storkøbenhavn og kan derfor udføre og arbejde med alle låse i alle typer af ejendomme. Nor førertrækker at føre kvalitets produkter i de højere sikkerheds klasser og vi forhandler disse til gode priser.

For at gøre det nemt for dig så har vi samlet lidt informationer om de låse vi synes er bedst fra vores leverandør Ruko.

Enkel og billig opgradering så er serie 600RB valget

Vi hos Norh låsesmed vil ikke anbefale at montere en Serie600. Men vi ved at prisen mange gange er en stor faktor for vores kunder. Skal det være super billigt er Serie600 den løsning der er bedst i dette tilfælde, da den er billig. Enligt Ruko er Serie 600RB bore- og dirkesikring, så det er alligevel relativt sikker.

Hvis du i forvejen har en Serie 600 lås, kan du nemt og meget billigt skifte til Serie 600RB. Fordi at den gamle nøgle kan bruges til at åbne den nye Serie 600RB lås og så med samme nøglekode. Omvendt fungerer dette dog ikke.

Smart og sikkert, en nøgle til postkassen, døren, terrasen og din skur, invester i en Serie 1200 låsecylinder

ASSA ABLOY Serie 1200 er den på tidspunktet den næst bedste lås i deres sortiment. Med Serie 1200 får du samme nøgle til det hele. Dette betyder, at du får en nemmere hverdag. Og du kan praktisk nok få en nogle til alt i dit hjem, så at du vil have en mere fleksibel tilværelse. Så er det slut med at lede efter frem den rette nøgle i en stor nøglebundtet – uanset om du skal låse hoveddøren eller hente post. Serie 1200 findes i tre meget moderne design: poleret messing, rustfrit look og modern krom.

Teknologien bagved Serie 1200

Serie 1200 cylinder i låsen er bygget op af sex avancerede stifter med to forskellige kodehøjder pr. stift, tolv forskellige kodepositioner pr. nøgle og sk. d12 låse teknologi. Hvis man gør en sammenlig med Serie 600 og Serie 600RB, så har til forskel Serie 1200 dobbelt op med skår på nøglen, hvilket gør Serie 1200 meget mere sikker. Derfor vil vi gerne anbefale Serie 1200 til private kunder.

Med Garant Plus fra ASSA ABLOY får du vores sikreste låse til private, og du kan samtidig få samme nøgle til alle boligens låse

Nu slipper du for at bære på et stort nøglebundt, da du kan få samme nøgle til f.eks. hoveddøren, terrassedøren, vinduerne, skuret, postkassen og kælderdøren. Du kan også bruge denne flotte nøgle til dit kolonihavehus, landhus eller sommerhus.

Montering og installation af Garant Plus låse

Garant Plus er Rukos absolut bedste lås til private boliger. Vi monterer Garant plus til både privat og erhverv. Den er dog udnævnt til at være den sikreste, ikke elktroniske lås til private boliger. Når det kommer til låse handler det om antallet af stifter i låsecylinderen kombineret med anvendelsen af si koder. Garant plus har mest omfang af dette og derfor gør det Garant Plus til det bedste. mekaniske system på markedet.

Blot til info, I Garant Plus bruges en cylinder med den her i 2020 det nyeste, patenterede dp-teknologi; et af verdens lige nu mest sikre låse. Skal du bruge en låsesmed til montering af ny låse? Så kan du altid ringe til os på 22 22 28 68.

Grøn kodebrik – er en garanti for sikker kopiering af nøgler, denne bruges bland andet til Garant plus og Serie 1200

Med Serie 1200 og Garant Plus følger en grøn kodebrik med, som du skal bruge, når du ønsker at kopiere nye nøgler eller få en ny låse sat i. Dette fordi at tyver ikke skal kunne kopiere stjålne nøgler og give falsk tryghed.

Merkur 401 er et af Rukos patententerede låsesystem, der har rigtigt høj sikkerhed, brugervenlighed, nøglekontrol og fuld fleksibilitet

Det fordi at det har en ønske om, hele tiden at udfordre det eksisterende og have ambitioner om at gøre det lidt bedre. Derfor har Ruko valgt at give dette system navnet Merkur 401. 

Nummeret 401 henviser til Merkur’s placering i Rukos egne sikkerheds barometer. Merkur er sådanset placeret i deres næsthøjest sikrings kategori som er et højt sikkerhedsniveau. Merkur 401 er specielt velegnet til boligforeninger, sports-klubber, sommerhuse med mere. Og man kan med meget stor fordel erstatte ældre ikke lige så sikre låsesystemer som Serie 500 og Serie 600. Hvis du har nogen af disse låse i dine døre. Så anbefaler vi hos Norh låsesmed at få det skiftet ud hurtigst muligt. Gerne til en Merkur 401 låse.

Teknologien bagved Merkur 401 låsesystemet

Merkur 401 er baseret på et spits ny teknologi for låsecylindre. Denne cylinder består af seks over- og understifter, hvor understifterne har dobbelt kode.

Samtidig er Merkur 401 selvfølgelig patenteret og en del af sikkerheden består i. Således at tromlen i låsecylinderen har en såkaldt parasentrick udformning. Det betyder, at profilen er skåret af låsesmeden således, at den går ind over kernelinjen. Derfor er låsen meget svær at dirke op.

Nøgler og låsecylindre fra selve låsesystemet er udformet, så de kan anvendes med kun gode sikkerheds låse og -beslag. Derfor er helhedløsningen en meget sikker løsning.

Låse, Hvad har du for nøgle, se model her.
Serie 500 (rundt hoved) Serie 600 (Trampets-formet hoved) Serie 1200

Montering af låse i højere sikkerhedsklasse –
Få sikrere lokaler

Har du brug for hjælp til montering af låse i nybyggeri eller eksisterende ejendom?

At vælge den helt rigtigt låse er alt afgørende i forhold til at sikre dit hjem mod indbud. Der findes rigtig mange låseforhandler fra producenter, som f.eks. (Assa abloy) Ruko, Medecco og Dorma. Som nævnet vi anbefaler Ruko. Men hvilket låse eller mærke der er bedst det er forskelligt fra hvilen person man er eller hvilket mærke man kan lide.

De forskellige låse som vi har beskrevet oven har selvfølgelig styrker og fordele. Det er dog vigtigt, at du får den låseprofil, der matcher dit behov af sikkerhed.

Sikre dit hjem, montere gode låse og vindues låse.

Montering af vindues låse med låsemontering på dine vinduer, samt børnesikring

Norh låsesmed montere ny låse på vinduer eller reparerer de du har i forvejen. Vi kan effektiv sikre alle dine vinduer mod indbrud. Og vi kan samtidigt installere børnesikring, hvis det er børn på vej. Hvis man kigger statistisk så kan man læse, at indbrudstyve ofte bryder ind i boligen gennem vinduerne. Vinduerne er specielt villaejernes svage punkt. Da de er nemt for tyven at åbne disse blot med en skarpt genstand, sten eller med forholdsvis simple værktøjer. Norh låsesmed anbefaler derfor, at du får skærpe låse på dine vinduer. Og eventuelt vindues gitre. Du kan læse mere om dette her.

Er det nødvendigt med nye låse på dine døre? Eller er det fint med montering af ekstra låse?

Ja, hvis du har en Serie 500, så er det. I hvert fald hvis du ønsker at din forsiring skal dække hvis uheldet er ude. Norh låsesmed anbefaler også at du har en ekstra lås på din hoveddør og ikke glemme kælderdøren. Indbrudstyve kender at kælderdøre ofte er gemt væk og overset af villa ejere. Derfor er det vigtigt at du også husker denne dør.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *