Norh låsesmed Østerbro monterer låse i lejlighed.

Bliv kontaktet

Assa Abloy

5/5

Denne video er fra vores største leverandør Ruko og Assa Abloy, og videoen demonstrerer Abloy 341 PadlockAssa Abloy

F.A.Q

Spørgsmål Og Svar

Ved et akut udkald kan i også montere en ekstra lås?

Ja selvfølgelig kan vi det, vi har altid ekstra låse med i vores servicevogn.

Hvis jeg bestiller jer akut, hvornår er i så fremme på Østerbro?

Ca. 15-20 minutter, så er vi fremme hos dig i København Ø.

Hvordan betaler jeg for låsearbejde?

Mobilie Pay, kontakt, bankoverførsel og i visse tilfælde fungerer faktura betaling.

Norh din lokale låsesmed Østerbro – Rykker ud med desamme, kort ventetid – ca. 20 minutter og låsesmeden er ankommet

Alle Norh´s låsesmede, der arbejder i København, har den nødvendige uddannelse og faglige viden det skal til. Og vi har en låsesmed på Østerbro altid lokalt nær dig. Derfor er vi der du er oftest inden for få minutter, i alt max. 20 minutters tid. I dag handler låsearbejder ofte om sikring af erhverv. Fremfor at bare åbne døre op til private kunder. Derfor kræves en betydelig mængde viden, for at få et job med låse, og for at kunne udføre sit arbejde med låse på den bedste måde.

Norh låsesmed Østerbro har forskellige videregående uddannelser i sit bagage

Lærlinge uddannelse med fag eksamener og voksenuddannelse er nogle af de uddannelses veje, man kan tage som låsesmed. Før man bliver fuldgyldig, certificeret og legitim fagmand. Du kan læse mere om hvordan du kan uddanne dig til låsesmed her. 

Norh låsesmed Østerbro har en lang erfaring som låsesmed på Østerbro, og gennem årene har vores ansatte arbejdet med alle typer af låseprojekter. Vi er vane til og har længe arbejdet med alle de store mærker i låsesmedindustrien:

Har du uheldig nok mistet dine Nøgler? – vi anbefaler; skift låsen ud hurtigst muligt

Har du mistet dine nøgler og er bekymret for, at nøglerne er havnet i de forkerte hænder? Hvis du har mistanke om, at nøgler er i forkert persons hænder, skal du udskifte din låse, så hurtigt som muligt. Indbrud og tyveri, hvor nøgler er blevet brugt, kan lede til et forsikrings mareridt. Du har ganske enkelt svært ved at få penge ud af forsikringselskabet, hvis det viser sig, at du har mistet nøglen og ikke rapporterede den eller  været uansvarlig og ikke skiftet dine låse ud. Så synd dig med at tage fat i en dygtig låsesmed i København Ø.

Hos Norh Låsesmed Østerbro – er et sikkerheds tjek altid gratis

Gennem at udføre et sikkerheds tjek, så vi kan afgøre, om de er nødvendigt med en at udføre en, udskiftning af låse . På denne måde kan vi hjælpe dig med at reducere omkostningerne ved mistede nøgler. Omkostninger som tabt forsikringspræmie. 

En sikkerheds tjek af ejendommen kan være til stor fordel, hvad enten det drejer sig om en privat bolig eller et kontor. Der er mange spørgsmål, som det er vigtigt at få svar på. F.eks;

Hvilke forbedringer kan der foretages? Norh Låsesmed Østerbro finder den løsning, der passer bedst til dig, din forening, dit erhverv eller dit hjem

Norh Låsesmed Østerbro finder fejlen og manglerne.
Efter selve tjekket kan vi forelægge et omkostnings forslag, der er baseret på de mangler, vi har fundet. Og de foranstaltninger, vi finder bedst for at forbedre sikkerheden. Alt foregår i dialog og samarbejde med dig og selvfølgelig med at have dit behov af sikkerhed i fokus.

Undgå overraskelser, hvis du har et moderne mekanisk låsesystem, kan det være dyrt, hvis du mister en nøgle. Dette skyldes, at alle cylindre, som nøglen går til, skal udskiftes, og nøglen skal udskiftes.

Låsesmed Østerbro, vi tilbyder det meste af låsesmed på Østerbro og omegn, se vores ydelser her;

Pas godt på dine nøgle, ønsker låsesmeden på Østerbro.

Er du sikker på at det kun dig, der har adgang til dine nøgler?

Hvis der er nøgler, der måske er i forkerte hænder, anbefaler vi en udskiftning af låsen, ellers kan det være dyrt, da forsikringen ikke dækker. Forsikringen dækker kun hvis din lås og dør er forsvarligt lukket og at du selv haver styr på alle dine nøgler. Hvis lånet ud en nøgle til en ekskæreste eller en håndværker, så kan du ikke vide om de har lavet en kopi til sig selv i en hælebar. Hvis din låse er en serie 600 eller ringere. 

Norh Låsesmed Østerbro hjælpe dig med alt indenfor låseservice til faste gode priser

Norh låsesmed Østerbro har ud kørende låsesmed på Østerbro og  i Nordhavn til faste gode priser. Vores ansatte har flere års erfaring med alle varianter ar låsearbejde på Østerbro.

Norh´s vision er at være den sikreste o hurtigste låsesmed på Østerbro til fair priser

Prisen for en almindelig oplukning af bil, hjem eller lokaler i dagtimerne, er billigst hos os. I hvert fald hvis man fletter service og kvalitet sammen med prisen. Hos os kan du nemt få tilbud via telefon hvis du ringer til os. Du kan også udfylde vores kontakt formular her på hjemmesiden. Her svarer vi hurtigst muligt indenfor nogle få hverdage. 

Norh låsesmed Østerbro tilbyder døgnåben service, hele året

Norh er din døgnvagt låsesmed, ud kørende lokalt i København Ø. Norh låsesmed Østerbro ved at tid kan være en afgørende faktor i din hverdag for hvordan ting skal hænde sammen. Og vi kan derfor ofte være hos dig på meget kort tid eller mindre end 25 minutter, hvis du har brug for akut låseservice. Vi kører ud altid på året, hvis du f.eks. er smækket ude af din bil, lokaler eller bolig, eller hvis du har fået stjålet eller tabt dine nøgler.

Alt i låsesmed Østerbro udført af erfaren og faglært låsesmed i København Ø og omegn.

Vores ansatte medarbejder har gennemgået den fire årig uddannelse med eksamener. Vi har mange års erfaring i låsesmed branchen, og det findes ikke en låse, som vi ikke kan klare. Norh låse udfører alle former for låseservices opgaver for både private og erhvervsdrivende. Så hvis du skal have en oplukning, omkodning af låse eller udskiftet låsen så er det bare at ringe til os.

Vores låsesmed Østerbro vejleder altid om den bedste og sikreste mulige løsning

Norh låsesmed Østerbro er også altid klar med tip og vejledning om alt inden for låse så som vedligeholdelse osv. Vi fører selve kun kvalitetsmærker så som bland andet Ruko. Ruko forhandler låsesystemer i særklasse. Disse låsesystemer er vi glade for at sætte op hos kunder. Da vi ved at de får en god og fremtidsikret løsning. 

Få gode tip fra din lokale og billige låsesmed Østerbro, om god prisværd sikring af dine lokaler eller bolig i området. Norh låsesmed Østerbro er nævnvært, en lokal låsesmed og vi kører altid i dit område hver eneste dag. Vi hjælper dig gerne både ved planlagt og akut med alt i låseservice. Der er dog også meget du selv kan gøre, for at sikre dig.

Det kan være en god idé, at der også er gode låse på dine vinduer, de færreste tyve ønsker ikke at smadre et vindue da det larmer

Du bør selvfølgelig også aflåse dit skur, garage osv. så der ikke er nem adgang til værktøj og brugebare ting til indbrudt. Din hoveddør signalerer generelt alt sikkerhed niveau for resterne lokaler. Norh låsesmed Østerbro anbefaler derfor at du minimum har to låse på din hoveddør.

En altan/terrasedør med et godkendt greb med lås spærre en anden givet flugtvej, husk også dine andre bagdøre. Det er ofte placeret perfekt for en indbrudstyvbag huset og i et lavere niveau som kælderen.

Få sikrere låse i København Ø af Norh låsesmed Østerbro

Desværre er det så at der bliver begået alt flere indbrud i danske virksomheder og hjem. Gode låse er ekstrem vigtige, når du vil undgå dette. Norh låsesmed Østerbro udfører både sikkerheds tjek og låseservice af dine låse. Og det er altid bedst, hvis du har låse, der har høj sikkerheds klasse og godkendte. Samt vindues låse.

Hoveddøren er det aller første vigtige indtryk af din boligs sikkerhedsniveau. Det giver derfor meget mening at få en sikker lås monteret af låsesmeden. Ruko 1200 og Garant Plus er til at anbefale. Ekstra lås på kan være en kasselås. Og bør have 2 låsecylinder, som man på begge sider af døren kun kan åbnes med en enkelt nøgle.

Sikring af alle dine døre Inkl. altan og terrasse døre

Norh låsesmed Østerbro kan montere et terrasse dørgreb med en indvendig sikker låsecylinder. Så at låsen ikke lige nemt kan bores op. Det virker også meget præventivt mod indbrud. At man kan se, at der er en sikker lås som er svær at åbne. Vinduerne er der mange af og “gode” for en tyv, og du bør prioriterer vindueslås på de mest tilgængelige vinduer. Dette vil kunne forhindre indbrud sker, og at vinduet nemt åbnes, selvom ruden er blevet smadret.

Det er praktisk og meget nemmere at sikre dit, garage, cykelskur og dit udhus. Det kan du gøre nemt med en hængelås. Men husk bare godkendte og gode beslag, så at der ikke bare er adgang til at klippe låsen nemt.

Professionel låseservice hos Norh låsesmed Østerbro, vi har lang erfaring med alle låse på markedet og sikkerhed i dit område

Idag kommer du langt med at bruge sund fornuft og en professionel dygtig sikkerheds tekniker . Norh låsesmed Østerbro synes selvfølgelig, at du skal sikre din bolig i forhold til din budget. Du behøver ikke oversikre den. Der bør dog også altid være en god flugtvej for dig og familie i tilfælde af brand.
En overset ting er at vedligeholde låsen. Når vores ansatte låse tekniker er ude til reparation af låse i København Ø. Viser det sig ofte, at låsen er i stykker, eller nøglen er knækket i låsen på grund af at de ikke blevet vedligholdt. Husk det er vigtigt at du smører din lås med den rette låsespray gerne to gange om året.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *