Låsesmed Sydhavn – Din Låsesmed København SV

Kontakt Os For Hurtig Tidbestilling;

Låsesmed Sydhavnen – Akut, hurtig og døgnåben låsesmed til bolig og bil København SV. Brug for en låsesmed i sydhavnen? Norh rykker lynhurtigt ud på akutte ærinde, i hele Sydhavnen. Vi når på telefon hele døgnet 24/7 og er kendt for vores hurtige service. Ring til Norh, både i hverdage, helligdage osv.22 22 28 68

Bliv kontaktet

Låsesmed I Sydhavnen

Låseservice København SV

Det vi kan bedst og er specialister i er oplukning, omkodning af låse samt montering af låse for private og erhverv. Vi har 15 års erfaring som låsesmed i Sydhavnen og og er placeret lokalt til udførelse af hurtig udrykning og oplukning. Også hvis du er kommet til at smække dig ude af bil, dine lokaler eller din bolig, så kan vi hjælpe. Er et af dine låse gået i stykker også skal du derfor have nye låse. Eller har du mistet dine nøgle og ønsker en omkoding af låse så klarer vi det.Læs Mere

Billig låsesmed Sydhavn. Alt i låseservice hos Norh.

Alt et sted i låsesmed

Services

Norh låsesmed Sydhavn tilbyder

Find os

Døgnservice låsesmed

Kontakt os

Norh låsesmed Sydhavnen og låsesmed København Sv har stor erfaring i alle varianter inden for låseservice og sikring for både private og erhverv

Norh hjælper til med følgende opgaver;

Det er vigtigt for os på Norh, som dine lokale låsesmed Sydhavnen, at vi altid kan leverer den bedste låseservice til en meget god pris. Norh døgnvagt låsesmed Sydhavnen kører ud til kunder i hele Storkøbenhavn til rimelige priser og hurtig service.

Har du eller din nærmeste kommet til at smække sig ude eller har du fået dine nøgler stjålet til hjemmet, så kan Norh låsesmed Sydhavn hjælpe

Vi på Norh låsesmed Sydhavn ved vi at mange kunder i Sydhavnen kan bruge akut service/oplukning. Norh låsesmed kører derfor ud alle dage i ugen hele året rundt. Også sent på aftenen og tidligt om morgenen. Vi kører også ud om natten. Så hvis du har brug for en akut udrykning til f.eks. en oplukning. Så kan vores døgnservice låsesmed være fremme ved dig indenfor 20 minutter- alt efter trafikken.

Der er en del, som du selv kan gøre for at sikre dit hjem mod indbrud. Det er selvfølgelig super vigtigt med at have låse af høj kvalitet på sine døre og vinduer. Men det er også vigtigt, at døre og vinduer er stærke og solide. Nogle gange møder vi døre der er så svage at de nemt kan brækkes op. Her vil vi anbefale en sikkerhedsdør. Du kan læse mere om sikkerhedsdøre på denne side.

Det er altid en god ide at kunne dokumentere dine ejendele af værdi i tilfælde af tyveri. Så har du beviser på hvis du skulle blive ramt og derfor nemmere få igen dine dig ud af forsikringselskabet. Du kan nemt tage billeder af dine værdigenstande som smykker og elektronisk. Det kan også være en god idé at gemme kvitteringer. Så står du stærkere, hvis du en dag skulle have brug for erstatning.

Norh låsesmed sydhavnen har en afdeling på Amager, du lan læse om Norh låsesmed Amager her. 

Norh låsesmed Sydhavnen har også autolåsesmed

Alt hvad du skal bruge hos en låsesmed -Hos Norh låsesmed Sydhavn

Vi dækker dit fulde behov af en låsesmed. Og vi kan hjælpe dig at gøre dit hjem sikkert uanset om du bor i en lejlighed eller i et huse. Vi er vane til at sikre at fra godt til lejligheder på Nørrebro. Hvis du bor i en ældre bygningen (også nyere bygninger sælges med svage døre), så kan vi anbefale en sikkerhedsdør med en stærk låse på.

Hvid du bor i villa. så anbefaler vi;

At investere i overvågningskamera sammen med en god alarm. Hvis du har god kontakt med dine naboer så er en nær alarm er meget god løsning. Specielt hvis du bor lidt ude på landet og det et langt væk fra nærmeste alarmcentral. Dine naboer vil hurtigt kunne være til stede og ringe til politiet hvis det er på tal om et pågående indbrud. Norh låsesmed Sydhavn installerer om monterer alarmsystemer samt overvågning. Og det gør vi til både privat og erhverv. 

Skal du på ferie så har vi på Norh låsesmed Sydhavnen nogle gratis tip;

  1. Skilte ikke på de sociale medier at planerer at tage afsted og absolut ikke “offentligt”. Dette kan trigge mange indbrudstyve.
  2. Lad det ligge lidt ting fremme før du tager afsted. F.eks. børnens legetøj i haven osv. Så at det ligner fra gaden at i er hjemme.
  3. Fjerne dine værdifulde ting fra dine vinduer. Hvis tyven ikke kan se at du har masser af værdi. Så bliver et indbrud hos dig ikke lige så attraktivt. 

Hvis du har god tid til før du skal afsted. Så vil vi gerne tilbyde dig et gratis sikkerhedstjek. Her går vi igennem eventuelle svage led i dig sikring. Og sammen med dig udarbejder vi en plan samt et ufolpligtigende tilbud. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *