Vi udfører afslibning i Fåborg og på Fyn

gulvafslibning fåborg og på hele fyn. abc-gulvservice.dk er din lokale gulvpartner i svendborg, nyborg, odense og på hele fynFåborg og trægulve er to ting der går i harmoni. Vi har i mange år udført gulvafslibning og behandling af trægulve på Fyn og gjort kunder glade. Afslibning af plankegulve, parketgulve og lamelgulve i Fåborg og omegn er vores speciale. Det gør ogås, at vi gerne kigger ud til dig såfremt du har spørgsmål til dit trægulv og hvilken behandling der er muligt. Som en del af vores gode gulvservice kan du rekvirere et konsulentbesøg eller kigge forbi vores kontor for prøver og inspiration til dit ny renoverede trægulv.

Gulvafslibning i Fåborg

Når vi afsliber trægulve i Fåborg, så er det som oftest af solide og massive træplanker. Træ som er fældet i de store midtfynske skove og bearbejde på lokale savværker på Fyn. Fragtet rundt på øen og til sidst lagt i din bolig. Altid kvalitets fyrretræs gulve eller eventuelt eg.

” Eg og egetræ på Fyn er populært og en træsort som vel er den mest unikke og eksklusive man kan få. “

Afslibning og gulvbehandling

Udseendet på det nyrenoverede trægulv afhænger i høj grad af hvilken gulvbehandling der påføres gulvet. Der er forskellige farver, struktur og glans som hver især har sine kendetegn. Muligheder for gulvbehandling af trægulve som er til rådighed her hos os:

  • fåborg gulvafslibning, også i Svendborg, Odense og Nyborg. Her ses prøver på gulvafslibning i Svendborg på fynLak
  • Lud
  • Sæbe
  • Voks
  • Bejse

samt kombinationer med hvid lud, hvid lak eller hvid olie.

NOTE: Såfremt du er i tvivl om hvilken gulvbehandling der er bedst for dine trægulve, kan du med fordel besøge vores showroom eller et større byggemarked. Her kan du se prøver på gulvtyper, gulvbehandlinger og overfladebehandlinger. 

Vi afsliber dine trægulve i Fåborg

En gulvafslibning af gulvene i køkkenet, stuen eller gangen er den nemme måde, hvorpå du med få midler kan forvandle din bolig til det bedre. Dermed menes, at en gulvafslibning eller -afhøvling formår at tilføre en masse lys og liv til privatboligen, som de fleste boligejere/-lejere vil hilse velkommen i de mørke måneder i løbet af vinterhalvåret. Derudover er en gulvafslibning eller -afhøvling den perfekte måde at fjerne ridser, mærker eller andre ujævnheder i gulvet, uden at privatøkonomien lider overlast.

Kontakt os – din solide partner

Der er ingen grund til at betale for meget for afslibning af boligens trægulve. Og ved at kontakte os, er du sikker på at få den bedste og billigste løsning overhovedet. Med mange års erfaring i det Fynske og afslibning af trægulve, kan vi hjælpe dig med enhver gulvopgave i træ.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.