Gulvafslibning eller gulvafhøvling? Opfrisk dine trægulve her

priser på gulvafslibning

priser på gulvafslibning

priser på gulvafslibning. Med en forholdsvis enkel og let metode fjernes den gamle overflade, så gulvet bliver som nyt.priser på gulvafslibning. Med en forholdsvis enkel og let metode fjernes den gamle overflade, så gulvet bliver som nyt.priser på gulvafslibning. Med en forholdsvis enkel og let metode fjernes den gamle overflade, så gulvet bliver som nyt.

Gulvafslibning er en fantastisk god måde at opfriske gulve af træ. Med en forholdsvis enkel og let metode fjernes den gamle overflade, så gulvet bliver som nyt. Denne metode bearbejder gulvet med sandpapir som ved flere processer fjerner den øverste lille millimeter af træet. En gulvsliber (gulvslibemaskine) har en stor valse hvorpå der påmonteres sandpapir, som ved rotation fjerner den gamle lak eller hvad der ellers måtte være på gulvet. Gulvarbejde udføres i København og over hele landet herunder Amager, Frederiksberg, Odense og Aarhus.

Gulvafslibning og hvidpigmentering får gulvet smukt

Gulvafslibning giver en markant ændring i det visuelle indtryk af hjemmets rum. Ny afslebne trægulve, dørtrin og trapper tilføre boligen en helt ny dimension og nyt lys. Det skaber harmoni og velvære imellem hjemmets fire vægge, hvilket er en stor fordel når boligen skal sælges, men også når familien skal flytte ind.

“En gulvafslibning og efterbehandling kan gøre det langt lettere at få den rette pris for boligen og et hurtigt salg.”

Slidte og matte trægulve  giver et dårligt førstehåndsindtryk

priser på gulvafslibningDet vigtigste ved salg af bolig er det indtryk køberen får indenfor de første 3 minutter. Det vil sige førstehåndsindtrykket er altafgørende når boligen skal sælges og derfor er en gulvafslibning og efterbehandling en rigtig god investering. Investeringen til afslibning af boligens trægulve bliver tjent hjem mange gange, fordi huset eller lejligheden kan sælges til en bedre pris.

Forberedelser inden gulvafslibning?

Der nogle enkelte forholdsregler  og forberedelser inden et trægulv afslibes. Møbler, gardiner, billeder og malerier fjernes fra rummet inden gulvafslibningen. Rør, genstande og ledninger der ikke kan afmonteres eller flyttes, skal afdækkes.

Hvad er en gulvafslibning?

En gulvafslibning er ikke kun en gulvafslibning, den kan deles op i underafslibninger. Normalt afslibes et trægulv 4 – 5 gange afhængig af beskaffenheden og typen af efterbehandling. Først grovslibes trægulvet overalt, hvorefter der foregår en finslibning. Der arbejdes med forskellige typer af slibemaskiner afhængig af hvilke områder der skal afslibes.

 Gulvafslibning og billig gulvafslibning priser får du lige her hos os. Alt i gulvreparation, gulvrestaurering, gulvrenovering og gulvafhøvling i Aarhus, Aalborg, Odense og København

Gulvafslibninger i hele København

Boligrenovering er normalt en dyr historie næsten uanset hvad der skal laves. Dog er en af de billigste former for renovering, som virkelig gør en forskel, gulvrenovering med gulvafslibning. Ud over billig gulvafslibning priser i København tilbyder vi også gulvsliber leje og udlejning af gulvslibemaskine. Denne løsning med leje af maskine til gulvafslibning egner sig kun til en gør-det- selv gulvmand som har erfaring med gulvafslibningen, og har prøvet det før. Foruden afslibning af gulve har vi speciale i følgende:

 • Gulvrenovering
 • Gulvrestaurering
 • Gulvlægning
 • Gulvsanering
 • Gulvmontering
 • Gulvreparation
 • Gulvafhøvling
 • Gulvbehandling

Støv eller støvfri afslibning?

Støv og støvfri gulvafslibning findes ikke, men næsten. Nye gulvslibere og ny teknologi gør, at langt det meste støv bliver suget og opfanget i en støvsuger. Målinger har vist, at op mod 99% af alt støvet opsamles af gulvslibemaskinen. Den effektive suge teknologi gør, at afslibning af trægulve faktisk ikke støver mere end såfremt en vvs’er eller elektriker arbejde i boligen.

Male først eller afslibning først?

Dette spørgsmål bliver vi spurgt om mange gange hver dag. Vore kunder er ganske enkelt i tvivl om, hvilken rækkefølge af malerarbejde og gulvafslibning er bedst. En af mine gode venner er malermester, og han kan bekræfte at han ofte bliver stillet overfor det selvsamme spørgsmål. Svaret er enkelt, idet rækkefølgen er næsten lige meget. Som gulvsliber og gulvmand er det indstillingen i vores gulvfirma. Det vil måske være en fordel at male først, idet malerpletter vil blive afslebet ved gulvarbejdet. I modsat fald skal trægulvet dækkes godt af.

Gulvsliber leje? og Gulvafslibning gør-det-selv?

Udlejning af gulvslibemaskiner tilbydes her hos os. Gulvslibning leje af maskine der kan afslibe selv meget grimme og gamle trægulve. Vi udlejer gulvslibere i sæt af 5 gulvmaskiner, herunder:

 • Kantsliber
 • Hjørnesliber
 • Valsesliber
 • Rondelsliber
 • Industristøvsuger

Disse gulvslibemaskiner er de samme som et professionelt gulvfirma eller gulvmand benytter, og altså ikke de små hobbymaskiner som kan lejes billige hos Stark, Silvan, Bauhaus, XL-Byg og andre. Ønsker du at prøve afslibning som gør-det-selv mand, kan du få gulvråd og vejledning hos os. Vi hjælper enhver gør-det-selv mand som er kørt fast med ‘hjemmegjort’ afslibning. Ved leje af gulvmaskine hos os får du en korrekt indstillet maskine med en helt lige og justeret valse. En maskine som er vedligeholdt og serviceret efter hver udlejning.

Behandling med olie, lak eller lud

Efter en gulvafslibning vil trægulvet stå råt og ny afslebet. Og her er det vigtigt, at gulvbehandlingen foregår så hurtigt som muligt. Lud påføres trægulvet umiddelbart efter gulvafslibningen  hvorefter der påføres 3 – 4 gange sæbebehandling med sæbespåner som er pisket til en tyk masse, eller en færdigblandet ludsæbe fra Faxe, TripTrap eller Probat. Det er også muligt at få en hvid olie eller hvid lak efter ludbehandlingen, og dermed tilføre trægulvet en beskyttende overflade.

NOTE: Voksbehandling eller bejdse er naturligvis også en mulighed

Billig gulvafslibning priser København?

Her hos os er gulvafslibninger et spørgsmål og godt hånværk samt sans for detaljen. På de mange trægulve, som vi har opfrisket over det ganske land, er gulvafslibningerne altid blevet udført korrekt. Akkuratesse samt gulvteknisk og trætekniske viden er helt klart med til at renovere trægulve i topkvalitet. Endvidere gulvafslibningerne hos os udført af dygtige gulvmænd, – gulvfolk der virkelig kan deres håndværk ud og ind.

Vi giver gerne gode råd og vejledning til dit næste gulvprojekt, så kontakt os gerne for en gratis og uforpligtende snak.