Gulvbehandling skaber smukke og slidstærke trægulve

Gulvbehandling kaldes også for overfladebehandling når vi taler træ og trægulve. De fleste kender plankegulve som er i mange boliger, herunder sommerhuse, hytter og andre fritidshuse. Fyrretræsplanker er som regel lakeret med en slidstærk boliglak, man kan også med fordel påføres hvid lak, lud, olie, hvid olie eller sæbe.

Gulvbehandling med lak, lud, eller olie?

Gulvbehandling med lak, lud, sæbe, olie og bejdse tilbydes i København, Odense, på Amager og Frederiksberg. Hvid lak, hvid olie og hvid sæbe er også typer overfladebehandling som benyttes meget. Afslibning af trægulve bør følges op af en ludbehandling, lakering eller oliebehandling. Benyt ABC Gulvservice næste gang du har et trægulv som skal friskes op med en ny behandling uanset om du bor i Hillerød, Roskilde, Lyngby eller KøgeParketgulve er en anden gulvtype som vi har i rigtig mange lejeligheder og lejeboliger. De kendetegnes ved den gule og til tider orange røde lak som i virkeligheden er en helt forkert farve. For blot nogle få år siden benyttede man en såkaldt ‘syrehærdene lak’ på spritbasis som misfarvede den lakerede overflade med den gule farve. Idag benytter vi vandbaseret lak, som ikke gulner nævnevædig. De nævnte gulve kaldes bøgeparket og er produceret hos Junckers A/S i Køge.  Disse kan iøvrigt med fordel påføres lud eller olie for at give en lys naturlig og rustik overflade.

Gulvafslibning eller gulvafhøvling?

Når gulvene er meget ridsede, kan der være behov for en gulvafhøvling. Det kan også være at nogle af rummene i en bolig er mere medtagne end andre rum er, så her skal en gulvafhøvlings maskine i brug. Entreen er fx et af de mest benyttede rum i alle boliger, så det siger sig selv, at gulvet her kan være meget slidt af fodtøj og i mange tilfælde er der også regnvand, sne og sjap med ind på gulvene. Og det gør naturligvis ikke sagen bedre for gulvene.

Gulvafslibning eller gulvbehandling?

Til at skabe en smuk og slidstærk overflade, så kan en gulvafslibning med fordel følges op af en gulvbehandling. En overfladebehandling som skaber en slidstærk og smuk overflade til glæde og gavn for hjemmets beboere. Som standard gulvbehandling tilbyder vi følgende behandling:

 • Gulvbehandling kan virkelig gøre en stor forskel. Abc gulvservice hjælper kunder med gulvopfriskning i København, Odense, På Amager og Frederiksberg. Lud, lak, sæbe, voks, bejdse og mange andre former for gulvbehandling kan med fordel benyttes til trægulve landet over. Herunder plankegulve, parketgulve og lamelgulv. Hvid olie
 • Natur olie
 • Hvid lak
 • Klar lak
 • Hvid lud
 • Lud
 • Sæbe
 • Bejdse

Gulvbehandling Olie?

Under den grimme overflade er gulvene som nye og det kan man naturligvis ligeså godt benytte sig af. Men uanset hvad, så er der ikke mange gulve, der ikke kan blive så flotte som nye med en gulvafhøvling. Om gulvene så har været malet eller lakeret nok så mange gange, eller ligefrem har fået gammeldags fernis i flere lag og ligget und gulvtæpper i flere år, så kan vi give trægulvet et helt nyt liv. Mulighederne er mange og en ny gulvbehandling kan gøre underværker. Vi benytter følgende typer:

 • Voksbehandling
 • Sæbebehandling
 • Ludbehandling
 • Polishbehandling
 • Lakbehandling
 • Bejdsning
 •  Oliebehandling

Et linoleumsgulv eller et gulv, der er spartlet ud, kan også reddes med en gulvafhøvling, så hvis du har lyst til at lade os se på gulvene og derefter komme med et godt tilbud, så skal du være velkommen til at kontakte os.

Gratis og uforbindende tilbud med billig gulvbehandling

Vi ringer til dig snarest muligt og laver en aftale med dig, om at komme ud og gå gulvene efter i sømmene, bogstaveligt talt. Vi vil gerne vide lidt mere om, hvor mange m2 gulve, du skal have renoveret, er rummene tomme, når vi kommer, hvem sørger for lakering eller anden overfladebeskyttelse efterfølgende.

Få et godt tilbud hos ABC Gulvservice

På den baggrund får du efter en dag eller to et rigtigt godt tilbud, hvor du kan se sort på hvidt, hvad arbejdet omfatter og hvad det koster inkl. moms