Lud | Ludbehandling Natur eller Hvid

Lud giver trægulve den smukke lyse patina. Lyse gulve skaber rum og giver boligen en god atmosfære og harmoni. Her får man en gulvoverflade som meget ofte passer til boligindretning, møbeldesign, interiør, farver på vægge og gulvindretningen i øvrigt. Lyse farver har altid været at se i mange boliger med dansk arkitektur.

Hvad er lud og ludbehandling?

Hvidlud | Naturlud | Ubehandlet | Sæbe lud | Ludsæbe

gulvafslibning, afslibning, gulvafslibning pris, gulvafhøvling, gulvafslibning priser, billig gulvafslibning, gulvafslibning københavn, gulvservice, gulvafslibning odense, gulvafslibning aarhusLud kan anvendes på alle typer af trægulve hvor der er mindst 4 mm. slidflade. Det er en kemi, en base, som tilføres trægulvet, så man undgår at træet bliver gult. Såfremt en ludbehandling undlades vil de naturlige pigmenter i træet trænge op til overfladen af trægulvet og give det farve. Lud er en stærk kemi, så det tilrådes ikke at forsøge sig, som gør-det-selv mand/kvinde med ludbehandling uden kyndig vejledning. Lud må påføres med forsigtighed og skal passe i kemien til gulvets beskaffenhed. Vi benytter lud fra TripTrap eller Faxe lud, som er rigtig gode dansk producerede kvalitetsprodukter.

Giver lud den eftertragtede hvidskurede patina?

Såfremt du ønsker lyse og hvide gulve så er det svært at komme uden om en ludbehandling, uanset om den endelige efterbehandling er sæbe, voks, lak eller lud. Her påføres en ludbehandling som efterfølgende påføres den endelige overfladebehandling.

Lud bruges på lyse træsorter som fyr, gran, eg, bøg og ask

Lud i sig selv beskytter ikke gulvet, men bruges ene og alene til at gøre gulvet lyst. Såfremt man ønsker at boligens trægulv skal fremstå så naturligt som muligt, vil løsninge være at påføre en naturlud og efterfølgende vaske trægulvet med sæbespåner eller ludsæbe, den såkaldte ‘sæbelud’. Når træet efter nogen tid med megen gulvvask er blevet mættet med sæbe, så vil gulvet fremstå med den eftertragtede lyse sandskurede patina. Foruden at det er smudsafvisende samt let at rengøre og vedligeholde. Lud kan påføres nyafslebne trægulve, vægge, døre og lofter.

Lud og ludbehandling der virkelig gør en forskel. Hvid lud og ludsæbe samt sæbe lud giver det lyse og smukke. Vi udfører gulvafslibning og ludbehandling i København, på Amager, Frederiksber samt andre steder i landet. Også olie, lak, sæbe og voks er gode former for gulvbehandling

Gulvrengøring og gulvvedligeholdelse?

Vi hjælper kunder over hele landet med gulvopfriskning samt gulvrådgivning og gulvvejledning om gulvrengøring, gulvpleje samt gulvvedligeholdelse. Det er nemlig vigtig at foretage den optimale pleje af boligens trægulve og rengøre korrekt i det daglige. Det vil forlænge trægulvets levetid, og gøre gulvoplevelsen endnu mere spektakulær. Som den del af vores gode gulvservice rådgiver vi om gulvvedligeholdelse, gulvpleje samt gulvrengøring med de rigtige plejeprodukter og rengøringsmidler som passer til gulvoverfladen.

Hvid lud og ludbehandling

En populær overfladebehandling af lud og ludbehandling, som fremhæver træets lyse og naturlige nuancer, så du undgår et gult gulv. Efterbehandling med lud er den rigtige løsning for at sikre at trægulvet beholder den lyse og naturlige træfarve det får ved afslibning. Derudover tilbyder vi en række forskellige typer gulvbehandling som en beskyttende overflade, herunder olie, sæbe, voks og lak. Gulvbehandling er vigtig, idet den giver træet og gulvet en markant længere levetid. Endelig har de fleste gulvbehandlinger en smudsafvisende effekt som gør gulvrengøring og gulvvedligeholdelse meget lettere.

Gulvbehandling og overfladebehandling

Når du skal vælge en behandlingsform som passer til dig og din personlige stil, er der forskellige faktorer at tage hensyn til. Gulvenes brug må vurderes, idet der er stor forskel på gulvenes slid, om du er enlig pensionist eller i er en storfamilie med hund, kat og mange børn. Der findes efterbehandlinger til ethvert behov og vi kan vejlede dig til præcis den overfladebehandling som matcher dine behov. Vi har stor erfaring med bearbejdning af alle slags trægulve, herunder plankegulve, parketgulve og lamelgulve. Men ikke nok med det, for vi har ganske vist valgt at have speciale i træ og trægulve, men også andre typer gulvbelægning er vi erfaring indenfor, herunder: marmor, beton, linoleum, vinyl, natursten, klinker, fliser, gulvtæpper og meget andet. Men lad det komme an på en prøve, vi sidder klar ved telefonen og vore dygtige gulvmænd er klar til at rykke ud. Alternative typer gulvbehandling er:

  • Sæbe
  • Voks
  • Olie
  • Lak
  • Hvid lak
  • Hvid olie

Udover trægulve kan alle træflader overfladebehandles med samme behandling, hvor ludbehandling er rigtig smuk på træværk i boligen.