Nyafslebet trægulv – Oplev mirakler med en gulvafslibning

Review of:

Reviewed by:
Rating:
5
On 15. juni 2018
Last modified:18. april 2018

Summary:

More Details

Et nyafslebet trægulv pynter i enhver bolig. Her får rummet lige pludselig nyt liv med duften af frisk afslebet træ. Det smukke og lyse giver luft og volumen samtidig med at boligens rum bliver attraktive at opholde sig i.

Follow my blog with Bloglovin

Hvem ønsker ikke en flot og gennemrenoveret bolig med nymalede vægge og nyafslebne trægulve? En gulvafslibning og ny gulvbehandling kan gøre underværker på selv de mest hærgede og medtagede trægulve. De kan med en gulvafslibning blive bragt tilbage til fordumsdage.

Benyt dig af de mange muligheder for gulvafslibning

Gulvafslibning abc-gulvservice http://www.abc-gulvservice/mirakler-gulvafslibning

En gulvafslibning er ikke kun en gulvafslibning det er en metode til at forvandle ethvert hjem til det bedre. Oplevelsen af et nyafslebet trægulv er så vidunderlig at det næsten ikke kan beskrives. Med en gulvafslibning fjernes den oprindelige overflade så gulvet kommer til at fremstå trærent. Det vil sige, at trægulvet har sin oprindelige træstruktur intakt. Herefter kan der så påføres en gulvbehandling af forskellig slags. Her er der en række muligheder:

  •  Oliebehandling
  • Voksbehandling
  • Sæbebehandling
  • Lakering
  • Bejdsning
  • Ludbehandling

Hvilken gulvbehandling du vælger, er helt op til dig. Men det vigtigste er, at den modsvarer dine ønsker og behov for et smukt trægulv. Nyafslebet

For more information, Please visit: https://egedahl.dk/

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.