Vi udfører gulvarbejde i Nyborg og på Fyn

gulvafslibning nyborg

gulvafslibning nyborg

gulvafslibning nyborg

gulvafslibning nyborgNyborg har i mange år været base for vores gulvafslibning på hele Fyn. Alle former for gulvarbejde, bare det er trægulve udført i træ. Vi har også erfaring med andre gulvbelægninger men vores kompetence er indenfor træ og trægulve. Træ er et fantastiske materialer, ikke blot som gulvbelægning, men også som byggematerialer, til møbler, interiør og så videre. Vi elsker træ og arbejdet med trægulve, hvilket de fleste gulvfolk og træfolk kan skrive under på. At møde om morgenen nede i værkstedet, hvor der dufter af frisk afslebet træ og harpiks, er noget helt specielt.

Gulvafslibning i Nyborg

Vi er speicalister i afslibning af træ og trægulve i Nyborg og på hele Fyn. Og vi hjælper også gerne dig med dit næste gulvprojekt. Billig gulvafslibning priser og kort ventetid kendetegner vores gulvservice som en af de bedste på hele Fyn, hvilket vore kunder benytter sig af. At få et stykke gulvarbejde udført til fornuftige priser er naturligvis det bedste, istedet for at betale for meget.

Gulvarbejde af forskellig slags i Nyborg

Vi har specialiseret os i bearbejdning og renovering af træ og trægulve. Gulvprocesser som kan være følgende:

  • gulvafslibning nyborg og på resten af fyn. Altid billig afslibning priser og kort ventetid for gulvafslibning og gulvbehandling i NyborgGulvrenovering
  • Gulvbearbejdning
  • Gulvarbejde
  • Gulvbehandling
  • Gulvopgaver
  • Gulvafslibning

samt en række andre, herunder gulvrestaurering hvor gamle trægulve bearbejdet og bringes tilbage til det oprindelige udseende. Her benyttes gamle håndværksmæssige metoder som dengang, og der må kun anvendes træ fra samme tidsperiode som gulvet. Det er ikke alle gulvfirmaer som har ekspertisen til at kunne udføre gulvrestaurering idet det kræver et gulvværksted samt et gulvsnedkeri.

Også gulvafslibning i Vissenbjerg og Kerteminde

Det er naturligvis ikke kun i Odense og Nyborg vi udfører vores håndværk. Også mindre byer som Ringe, Bogense og forskellige forstæder til Odense har gjort brug af vores håndværk og ekspertise igennem de snart 25 år hvor firmaet har eksisteret.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.