Olie | Oliebehandling Natur eller Hvid

Olie er en rigtig god gulvbehandling som kan anvendes på alle typer træsorter. Med olie mættes træet med en hærdende olie modsat lak hvor gulvet forsegles. Oliebehandling giver en meget slidstærk overflade som er let at rengøre og vedligeholde.

Olie og oliebehandling af trægulve udføres af ABC Gulvservice. På billedet ses et fyrretræsplankegulv som netop har fået påføre en natur olie.

 

Olie og Oliebehandling kan tilrådes til alle træsorter

Der benyttes en gulvolie på rigtig mange trægulve i danske boliger. Det giver et rigtig smukt trægulv med en gulvoverflade hvor gulvrengøring, gulvpleje samt gulvvedligeholdelse er en rigtig god gulvløsning. Såfremt du ønsker at udføre dit gulvarbejde selv kan du foretage oliebehandling af trægulve gør-det-selv hvor ABC Gulvservice kan afslibe gulvet for dig. Det er også muligt med ludbehandling af gulve gør-det-selv hvor først slibning af trægulv må foretages. Når gulvafslibningen har fjernet alt den gamle gulvbehandling kan den nye efterbehandling foretages.

Et trægulv er som skabt til olie

Olie og oliering af trægulve er et speciale hos ABC Gulvservice. Vi har i mange år foretaget forskellige former for gulvbehandling hos vore kunder. Olie og oliebehandling er en rigtig god overflade- og gulvbehandling som passer rigtig godt til danske boliger. Vi ser mange kunder som fravælger de traditionelle gule og lakerede gulvet til fordel for gulvolie. Olie fremhæver træets unikke struktur og giver en overflade der er blød og behagelig at betræde og gå på, især hvis man går med strømpefødder eller i bare tæer. Et oliebehandlet trægulv vil fremstå naturligt med træets naturlige glød. En fordel ved olie er, at mindre ridser og hakker let kan fjernes ved at duppe med sæbevand, for så rejser træet sig og ridserne er væk. Rengøring og vedligeholdelse foretages med et rengøringsmiddel som er beregnet til oliebehandlede og kan købes i de fleste dagligvareforretninger. Vi kan blandt andet anbefale en oliesæbe fra Faxe, TripTrap eller Probat.

Rensning af trægulve og ny olie?

En gulvrensning er en mulighed som et alternativ til en gulvafslibning. Trærens gulv er midlet til at rense træ kemisk. Trærens er nærmest ligesom grundrens hvor den gamle gulvoverfalde renses af og neutraliseres så der kan påføres en ny.

Gør-det-selv oliebehandling?

Olie og gulvolie påføres trægulvet af gulvmanden. Her på billedet ses en gulvmand i færd med at polere olie ned i trægulvet. Se iøvrigt de mange muligheder for afslibning af trægulve her hos ABC Gulvservice i København, Århus og Odense. Gør-det-selv gulvafslibning  og oliebehandling er en mulighed og nok også den billigste løsning. Med gulvsliber leje og udlejning af gulvslibemaskiner hjælper vi mange gør-det-selv folk på vej. Ved at leje maskine til gulvafslibning står man selv for alt gulvarbejdet, lige fra at vurdere gulvets beskaffenhed til at finde ud af om det i det hele taget kan afslibes, til at give den afsluttende gulvbehandling. Der er mange ting som der må tages højde for når et sådant gulvarbejde skal udføres på egen hånd. Som professionel gulvfirma er vores hovedopgave naturligvis at opfriske og forbedre gamle og slidte trægulve. Men vi hjælper også gerne gør-det-selv folk som enten ønsker at gå igang eller som har sprunget ud på dybt vand. Billig gulvafslibning priser finder du ikke kun hos os men også hos en række andre gulvfirmaer landet over. Det har altid været vigtig for os som gulvfirma at tilbyde en ydelse og en service som opfylder alle basale krav og som er til at betale.

Kontakt os gerne for yderligere rådgivning, vi tager telefonen alle dage. Også aften og weekend.